Zupa PHO

2020-05-21
Zupa PHO

Sekretem dobrej zupy PHO jest dobrej jakości mięso i długi czas gotowania. W skład wchodzi duża ilość aromatycznych warzyw i przypraw. Dobierz składniki najlepszej jakości od Pitaya Kuchnia i zachwyć swoich klientów najlepszą Pho!

Warzywa, które potrzebne są do Pho: Pietruszka, marchew, cebula, seler korzeniowy, grzybki shitake, imbir, trawa cytrynowa, czosnek, pikantna papryka

WARZYWA

Przyprawy: Sól, kolendra, kmin rzymski, goździki, cynamon, anyż, cukier ciemny, sos sojowy, olej

PRZYPRAWY

Do podania makaron ryżowy lub sojowy

MAKARONY

Sekretem zupy Pho może być uprzednie przypieczenie warzyw w piekarniku przez ok 30 min, a następnie kilkugodzinne gotowanie ich z mięsem i przyprawami. Gotowa zupa powinna być w ciemnym, intensywnym kolorze, aromatyczna, lekko słodka i lekko słona.

Pokaż więcej wpisów z Maj 2020
This page uses cookie files to provide its services in accordance to Cookies Usage Policy. You can determine conditions of storing or access to cookie files in your web browser.
Zamknij
pixel