Zupa PHO
Sekretem dobrej zupy PHO jest dobrej jakości mięso i długi czas gotowania. W skład wchodzi duża ilość aromatycznych warzyw i przypraw. Dobierz składniki najlepszej jakości od Pitaya Kuchnia i zachwyć swoich klientów najlepszą Pho!
Warzywa, które potrzebne są do Pho: Pietruszka, marchew, cebula, seler korzeniowy, grzybki shitake, imbir, trawa cytrynowa, czosnek, pikantna papryka
WARZYWAPrzyprawy: Sól, kolendra, kmin rzymski, goździki, cynamon, anyż, cukier ciemny, sos sojowy, olej
PRZYPRAWYDo podania makaron ryżowy lub sojowy
MAKARONYSekretem zupy Pho może być uprzednie przypieczenie warzyw w piekarniku przez ok 30 min, a następnie kilkugodzinne gotowanie ich z mięsem i przyprawami. Gotowa zupa powinna być w ciemnym, intensywnym kolorze, aromatyczna, lekko słodka i lekko słona.